Mina böcker

Författaren med Lyda on display

Lyda är en relationsroman utanför normen där läsaren får följa Aurora. Hon är intelligent, driven och vet vad hon vill. Njutning är viktigt för henne, på olika sätt, och hon bejakar redan lusten, men vill nå djupare in i den. Närmare kärnan. För mig är det viktigt att hennes tankar och känslor får ta plats. Berättelsen handlar om längtan, om att få leva ut sin innersta passion, att bli sedd för den man är och om att finna sin sexualitet.

Allt börjar med att Aurora får kittlande gåvor av en man som säger sig betrakta henne. Vem är han och hur kan han veta så mycket om hennes fantasier och önskningar? Han knullar hennes hjärna, tar sig in i varje tanke, bygger upp förtroendet. Det här är en resa genom lust och tillit, i ljus och mörker. Vågar du följa med?

Om Lyda:
"Vacker, sensuell och het." Boktanten

"Författaren visar en stor insikt i denna mörka men så upplysta världen, kunskap som trollbinder till sista stavelsen." Lasse

"Här följer man med på en mysig, erotisk och inbjudande del utav lust, smärta och tillit. Underbart beskrivet i varje del.” Agnetha Lundebring Jönsson


Information
ISBN: 9789151923154
Antal sidor: 120
Format: Häftad
Utgivningsdatum: 2020-10-28
Upplaga: 1
Förlag: Ordlust förlag
Medarbetare: Olsson, Sara (red.) / Hjertstrand Brensén, Åsa (form)

Pappersboken innehåller novellerna: Objektet, Instruktionerna samt Smärta och njutning.

 

Digitala titlar

Digitala titlar Lydaserien

 

 

OBJEKTET

Hon reagerar starkt när hon får en gåva med lustfyllt innehåll av en man som betraktat henne. Det farliga lockar och hon njuter av att vara ett objekt. På något sätt har han verkligen sett henne, och vet vad det är hon så länge innerligt önskat. Han är förtrollad av det djup som kvinnan i lägenheten mitt emot besitter. Alla dessa lager tilltalar honom enormt. Han kan inte se sig mätt på henne, men det handlar långt ifrån om hennes skönhet. Han vill visa henne en ny värld.

Sagt om Objektet
"Grymt bra! Ett befriande språk utan omskrivningar."
"Du gör det riktigt bra. Dina ord fäster på och jag vill höra mer. Ser fram emot fortsättningen!"

INSTRUKTIONERNA

Han tränger in i hennes huvud mer och mer. Förför hennes tankar, fyller hjärnan med kinks och tar fram allt det hon i hemlighet drömt om. När han börjar sända instruktioner om en fest blir hon nyfiken. I takt med att begäret ökar känner hon en stark längtan. I samma stund som den första gåvan anländer vet hon två saker: Det finns ingen återvändo nu. Och tillställningen - ja, den kommer garanterat att lämna spår!

Sagt om Instruktionerna
"Har aldrig gått igång på dominans-grejen, men det var innan jag läste Lydaserien!"
"Den var strået vassare än första delen. Har enorma förväntningar på tredje avsnittet!"

SMÄRTA OCH NJUTNING

Hon befinner sig på festen klädd på det sätt som han instruerat henne och hon har aldrig någonsin njutit mer. Mannen som varit en del av hennes fantasier länge gör nu entré på allvar och hon får snart veta vad det betyder. Han förför henne med besked och ber inte om ursäkt för sätten han vill ha henne på: Hårt och brutalt men även mjukt och nära. Han behöver inte binda henne. Hon är fängslad inifrån. Själen har gått ner på knä.

Sagt om Smärta och njutning
"Bästa avsnittet so far! Ser fram emot nästa ..."
"Bland det bästa jag läst inom genren på svenska!"

Dessa tre delar finns både som ljud och e-bok.

Övriga titlar
Blottar mitt skinn, HLT, 2004, diktsamling

Till Startsidan