Min författarsida – där lust lämnar spår


 

Älvwalk

Mitt namn är Maria Brundin, och jag är författare, passionista och poetissa. Jag arbetar som redaktör och koordinator inom Ordlust. År 2020 debuterade jag med Lyda, men jag har skrivit så länge jag kan minnas (och läst, naturligtvis). Kärleken till språket och orden har jag burit med mig som en dyrbar gåva genom livet. Det magiska tänkande fascinerar mig och att kunna fly in i en annan värld, som jag eller andra skapat, är lycka för mig.

Nyligen beskrevs min relationsroman med orden: "Jag finner ingen emoji som passar i sig självt efter att ha lyssnat på serien. Känslorna går i allt från feelgood till bladvändare till romantik och kåthet. Allt jag ser som viktigt i denna erotiska resa finns med." Ibland har jag svårt för att förstå att min bok finns i någons hem. Att människor läser det jag har suttit och mejslat fram under många, många timmar är fantastiskt! Pappersboken Lyda innehåller avsnitten Objektet, Instruktionerna samt Smärta och njutning. Det är jag som läst in serien som ljudbok, och den finns även tillgänglig som e-bok. Samtliga titlar finns hos exempelvis Bokus, Adlibris och Storytel. Vill du ha en signerad bok går det bra att kontakta mitt förlag. Och snart, närmare bestämt den 14/2 2022, släpps del 4 och 5! Boken innehåller alltså två avsnitt: Nakna själars dans och Kinky hjärtans dag.

I min blogg kommer du att kunna ta del av mina innersta tankar och lära känna mig bättre. Du kan även bläddra bland sidorna och läsa mer om mig och mina böcker. Under kategorin press hittar du länkar till artiklar och radioinslag där jag medverkat. I Ordlustpodden hör du mig och min kollega Sara Olsson samtala om sex och lust.

Följ mig även på:
Twitter
Instagram

Jag hoppas att du ska trivas här, och att du finner fängslande texter som berör!

Avsmakningsmeny
Blogg
Om mig
Mina böcker
Press