Lyda coverJag vill förändra synen hos människor och slå hål på fördomar om BDSM. Bidra till ett samhälle som är mer öppet, accepterande och inkluderande, där allas lust ryms. Det är en av anledningarna till att jag skriver Lydaserien. 

Berättelsen, som är en relationsroman utanför normen, har fått ett fint mottagande att döma av alla kommentarer och meddelanden jag fått, både online och på stan, så har jag kommit en bra bit på vägen!

Människor överraskas och tycker att storyn är spännande, att den bjuder på allt från feelgood till erotik. Lyda har exempelvis beskrivits som vacker, poetisk, oförutsägbar och mysig. Det här är en värld som är ny för många, och jag vill välkomna alla in i den. Oavsett preferens eller läggning är jag övertygad om att läsaren kan få ut något. Det var ett av målen. Kommunikationen är exempelvis central och viktig, och den kan alla lära sig av och överföra till vilken relation som helst. En grupp personer som redan rör sig i den här världen kommer att känna igen sig, och jag har fått många tack för att jag skriver om detta på ett vackert och tillgängligt sätt. Är otroligt varm och glad över all den återkoppling jag får och har fått.

Tankar blottas. Längtan flödar genom själ. Faller isär utan fingrars färd över exploderande hud. Måste bli ett med hungrande händer. Märkas i lust som lämnar spår. Bli till i blick, fri i bunden vers ...

Hösten 2020 debuterade jag med boken som jag håller i min hand på bilden. Lyda är en relationsroman utanför normen, och den innehåller avsnitten Objektet, Instruktionerna samt Smärta och njutning.

I min blogg kommer jag att passionista, ofta med en poetisk tvist. Här delar jag scener ur mitt inre lustlandskap, botaniserar i min ordträdgård. Smakar av varje stavelse med aptit.

Du är varmt välkommen att följa med!
Maria Brundin, författarinna
 

Till Startsidan